Om

FORMÅLET MED UDSTILLINGEN

Formålet med Kvinder & Kunst er at præsentere et bredt udsnit af kvindelige kunstnere inden for forskellige kunstarter og give kunstinteresserede en god oplevelse. På udstillingen er der også en cafe med hjemmebagte boller og skønne kager samt amerikansk lotteri med fine præmier.

 

Udstillingen organiseres af Zonta Hillerød, der ønsker, at udstillingen skaber kontakt mellem kunstnere og købere, og at weekenden udvikler og udvider netværk mellem de kvindelige kunstnere.

 

Udstillingen er et fundraising-projekt for Zonta Hillerød. Gennem udstillingen skaber Zonta Hillerød et overskud, der går til projekter, der styrker kvinder og forbedrer kvinders liv og muligheder. OM LOTTERIET

I forbindelse med kunstudstillingen afholdes der lotteri med flotte sponsorerede præmier. 


Hele overskuddet fra lotteriet i 2023 blev doneret til UNICEF’s projekt Ending Child Marriage (Den internationale kamp mod børneægteskaber). Projektet støttes af Zonta International.

OM  ZONTA HILLERØD

Zonta Hillerød er en del af organisationen Zonta International, der arbejder på at anderkende og styrke kvinder lokalt og internationalt. Zonta har 29.000 medlemmer i 63 lande.

 

I Zonta Hillerød lægger vi stor vægt på, at vores medlemmer er aktive og engagerede, og vi har fokus på, at det både skal være meningsfyldt og hyggeligt, når vi mødes.  

 

Klubben har medlemmer fra hele Nordsjælland. Vi holder møder den 2. mandag i måneden fra kl. 18.15-22, dog ikke i juli måned. Møderne er en blanding af foredrag, virksomhedsbesøg og klubaktiviteter, og vi spiser altid middag sammen.


Læs mere om Zonta Hillerød her